| Tytuł: | Hormonalna?? |
| Autor: | Zofija 19.4.2010, 08:51 |
| witam,mam pytanko. zazywam regulon ale lekarz powiedzial mi ze sa to tabletki dobre dla doroslych kobiet ok37 lat,ja mam xxx ze sa o jeszcze mniejszej dawce hormonow np cilest,czy to rawda? jakie polecacie?a plastry?tylkosa drzsze i to lipa... | |
| Autor: | js 2.12.2011, 12:06 |
| Cilest... one są stare. Przynajmniej tak powiedział mi mój ginekolog i mi je odradził. teraz powychodziły tabletki z jeszcze mniejszą dawką hormonów, np. kontracept, chociaż ja nie za dobrze się po nich czułam, ale może akurat Ci przypasują. Znajomej lekarz powiedział, że od cilest\'u ma problemy z przysadką mózgową, ale na ile to prawda, a na ile zwalanie winy na cokolwiek bo nie znali prawdziwego powodu - nie wiem. | |
| Autor: | Meemninty 18.5.2012, 05:07 |
| Then she hopped off the swing and did two steps.It\\\'S like, I bet I can do pretty much anything I want to your puny, little bod.Chloe, you want to get me all slicked up? I ask waving my dick at her.The only saving grace was my red friend had come and gone a week ago, so at least I didn\\\'T have to fear pregnancy from the adolescent rapist.You\\\'Re kidding! That\\\'S impossible! Steve ejaculates.Many men were staring openly now at the slow show unfolding before them.Now doesnt that honestly look better? She asked.THE END (For now) (C) J.Lunch ended, my uncle, mother and I pile into his little Suzuki 4WD and drive over to visit the neighbours.She felt as if her body had betrayed her.That hadn\\\'T been the idea.When all we are is just two lovestarved teenagers, looking for a good time. | |
Opryszczka
Prawie 80 proc. z nas nosi w sobie wirus HSV1 – Herpes Simplex Virus typu 1, potocznie nazywany wirusem opryszczki wargowej. Przysparzający nie lada problemów wirus jest bliskim krewnym bakterii powodujących półpaśca i ospę wietrzną.
Półpasiec jest niezwykle ciężką chorobą zakaźną, której przyczyną jest wirus herpes virus varicella. Jest to ten sam wirus, który powoduje ospę wietrzną. Jednak w przeciwieństwie do ospy, półpasiec dotyka w większości dorosłych.
Zapłodnienie
Dziecko, które możesz teraz trzymać w ramionach jest oczkiem w twojej głowie. Lecz jak to się stało, że będąc kiedyś małą fasolką w twoim brzuchu, teraz wygląda jak człowiek? Otóż odpowiedź jest bardzo prosta, wszystko zaczyna się od pięknego momentu , którym jest zapłodnienie.